entreentre

eng

dk

om

Entreentre er en digital publikation og udstillings-platform for eksperimenterende arkitektur. I publikationen præsenteres et udvidet og nuanceret bud på, hvad arkitektur kan være og kan gøre. Arkitektur bliver i danske medier og på gængse planche-baserede udstillinger som oftest beskrevet ud fra enten pragmatiske eller forholdsvis simple æstetiske parametre. Entreentre formidler forskelligartede tilgange til arkitektur med det overordnede sigte at fremme og nuancere reflektion over arkitekturen ikke bare som rum og formgivning, men osse som varighed, historie og udkast til mulige fremtider.

Sideløbende med den digitale publikation arrangerer Entreentre udstillinger, der udfolder publikationens indhold og gør dette fysisk. I forbindelse med udstillingerne udgives en trykt pamflet, der på én gang reflekterer, kommunikerer og arkiverer den viden og det materiale, der løbende samles i projektet.

Redaktion og kuratering: Frederik Petersen, Karen Gamborg Knudsen og Anne Friis

Kontakt: hej [at] entreentre [dot] org

 

Entreentre er støttet af Dreyers Fond, Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg og Nationalbankens Jubilæumsfond af 1968.

Særlig tak: Musikken i interviews Ee01, Ee02 og Ee03 er 'Epilog Wundergrund' (2009) og 'Epilog Hybrid 1' (2009) af cellist Jakob Kullberg.